Andreas Cammelbeeck

Steffen og hans hold på Gemini har fra dag et mødt os med gennemsigtighed, ærlighed og en høj grad af professionalisme.
Hvis jeg udelukkende skulle bedømme dem på hvad jeg reelt set betaler dem for, hvilket var opbygning af vores webshop og løbende markedsføring, havde det så sandelig også været en 5 stjernet anmeldelse.
Er super tilfreds med vores hjemmeside, der konstant bliver optimeret, hvor vi selv løbende får de værktøjer vi skal bruge, for vi har lige den ejerskab, vi ønsker for at holde den relevant og fleksibel.
Vi tør stadig ikke slippe dem løs med annoncering, da resultaterne for “test fasen” er så frugtbare, at vi skal have optimeret vores forretning for at følge med. AKA kæmpe luksus problem.
Vi får så helt forbandet meget mere end vi regnede med. De støtter i alle leder og kanter med at optimere vores forretning. Det er alt fra kundeservice, til fragtløsninger. Jeg får altid hurtig og seriøs hjælp, på samtlige mine udfordringer. Som ny i iværksætteri, har de hjulpet os over så mange begynder fejl der kunne have kostet os dyrt primært i tid, men også penge. Vi har ikke en eneste gang blev overrasket over ikke aftalte ekstra omkostninger grundet dette, ganske simpelt fordi der ikke har været nogen ekstra omkostninger.
Gemini er en af de store grunde, til både min Kone og og jeg har haft mulighed for at gå fuldtid i vores start up og opsagt vores borgelige stillinger, indenfor en måneds bekendtskab med dem.

Kæmpe anbefaling herfra

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *