Om Gemini Digital

Gemini Digital er en sammensmeltning af mere end 30 års erfaring med branding og vækst fra Gemini Koncepthuset, og et ungt team, der er vokset op på internettet, og har vækstet virksomheder digitalt de sidste 10 år.

Digital vækstpartner

Vi er ikke endnu et marketing bureau.
Vi er din digitale vækstpartner.

En partner er én man har tillid til. Vores ambition er, at du føler at din virksomheds digitale vækst, markedsføring og brand er i trygge hænder hos os.
Gemini Digital

Vores historie

Gemini Digital blev stiftet i foråret 2022 af Henrik Mikkelsen fra Gemini Koncepthuset, og Steffen Witterseh og Rasmus Lynegaard Henningsen fra mediebureauet Ducklas Media.

Vi er bygget på en ideologi om, at være 100% datadrevet. Ved at sikre et fundament, der er 100% data-baseret giver det kreativiteten frit spil til at tænke ud af boksen, og komme på unikke koncepter, skræddersyet til din forretning.

De mennesker du finder hos Gemini Digital er alle nysgerrige, ivrige og passionerede. Det skal være sjovt at gå på arbejde, ikke kun på grund af éns kollegaer, men også fordi man lærer noget nyt hver dag, og bliver udfordret hver dag.

''Jeg kan på det varmeste anbefale Gemini Digital. Jeg har fået mere end forventet og mere end lovet. De er imødekommende og tjekket!.''

Vicki Buerholt - Stifter, Guldsmed Vicki Buerholt

Vores principper

For at levere den absolut bedste service til din virksomhed, opererer Gemini Digital og vores team efter disse principper.

1

Vores resultater er ikke bedre end de folk, der udfører arbejdet.

2

Kommuniker tidligt, tydeligt og ofte.

3

Gør hvad der er rigtigt, ikke hvad der er nemt.

Rigtige gode oplevelser med Gemini Digital. De er ærlige, og byder ind på hvad der kan vækste ens online strategi ydermere. Kan varmt anbefale det unge hold, som går en ekstra meter eller 2 for en.

Morten Andersen - Stifter, ODK Trading