Sov med ro i maven

Med en serviceaftale fra Gemini, håndterer vi alt det tekniske for dig. Vi sikrer at din hjemmeside altid er oppe, dine DNS-indstillinger er tilpasset, din mail-virker. Vi sikrer dig mod hackerangreb, vi holder hjemmesidens teknologi opdateret og meget mere, alt imens du driver din forretning.

Ligeledes opdaterer vi også din hjemmeside med materiale, tekster og billeder, så ofte du ønsker.

Bygget på data

Vi håndtere ALT det tekniske for dig

Cloud? Hosting? Er der overhovedet nogen der forstår hvad det betyder? Det er noget med at det hele er opbevaret et sted i skyerne. Altså, jeg behøver ikke at forstå det og det behøver du heldigvis heller ikke.

Vi er så heldige at der render en flok nørdede og geniale programmører rundt herinde i Gemini, som du kan få på abonnement. De tager sig gerne af det hele for dig, så din hjemmeside er trygt opbevaret her hos os. Lad dem hygge sig med det – så kan vi bruge tiden på så meget andet.

Er du endda en af de helt old-school typer, som har en fysisk server stående, så kan du glæde dig over at slippe af med den brummende rædsel – vi smider det i skyen for dig!

Gemini Serviceaftale på hjemmesider

Vi har ressourcerne

Når du er på vores serviceaftale, bliver du ligeledes automatisk koblet op på vores servere.
Vi sikrer dig en høj ydeevne og sikkerhed. Vores eksperter overvåger din hjemmesides oppetid – så du er beskyttet imod virus og malware angreb. Desuden sørger for at tage backup af din hjemmeside 4 gange dagligt.

Hvad er det?

Vi sikrer dig en hurtig hjemmeside, sikkerhed, opdateringer, og at din hjemmeside altid er oppe. Vores eksperter overvåger din hjemmesides og sikre sig den altid er oppe – og så er du er beskyttet imod virus og malwareangreb.

Desuden sørger vi for at tage backup af din hjemmeside 4 gange dagligt – det vil sige at du aldrig kan miste mere end de sidste seks timer på serveren!

Det vil sige, at din hjemmeside kommer over i Gemini SuperClouds server, hvor vi opbevarer alle vores kunders websites efter ønske. Gemini SuperCloud er dog meget mere end bare opbevaring af din hjemmeside. Vi sørger for din sikkerhed, email-hosting, domæne-registrering, opdateringer af din hjemmeside og meget mere!

Vi står for din sikkerhed!

Det er vigtigt at al kommunikation mellem dine kunder og din hjemmeside er krypteret, så de ikke kan stjæles af eksterne parter. Data såsom e-mails, passwords, personfølsomme data og betalingsoplysninger vil blive sikret og krypteret gennem SSL certifikater, som er en del af Gemini's SuperCloud abonnementet.

Man kan se, om en hjemmeside er sikret med SSL ved at der blandt andet er en lille hængelås foran web-adressen. DU har sikkert oplevet at besøge en hjemmeside, hvor du bliver mødt at en advarsel om siden er usikker – Det skyldes bla. manglende kryptering. Så ikke nok med at din data ikke er sikret, så mister du også kunder og omsætning, fordi bla. Google ikke prioritere hjemmesider, der ikke er krypteret!

Uden den nødvendige viden og ekspertise, kan SSL hurtigt blive et problemtaisk og uoverskueligt projekt at tilføje sin hjemmeside. Derfor gør vi det gerne for dig!

Kommunikationen i et samarbejde

Din egen mail?

Skal e-mailen som du lavede en sen søndag aften skiftes ud med noget mere professionelt? Vi har din ryg!

En personificeret firma e-mail fremstår mere professionelt, og skaber et troværdigt image overfor dine kunder. I en korrespondance vil en virksomheds e-mail opbygge mere tillid mellem dig og din modtager. Slip af med e-mails der slutter på Gmail eller Hotmail og få i stedet netop det der giver mening for dig.

Dette burde derfor være et af de første skridt et firma tager – hvis ikke, så får du nu mulighed for en personificeret e-mail til netop dit erhverv gennem dit Gemini SuperCloud abonnement.

Gemini Digital

Så nemt er det!

Skal du også have sikret din hjemmeside 99% oppetid og 4 daglige backups? Og du ligeledes slipper du for bekymringerne om virus- og malware-angreb. Vi overvåger din hjemmeside på vores egne servere – således at du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Gemini Super Cloud’s nørdede eksperter vil så gerne gøre det hele for dig – så skal vi ikke bare lade dem om det hele?